Guido Weijers

Guido Weijers is een rasechte cabaretier welke al tijdens zijn studie vrijetijdsmanagement op 23 jarige leeftijd de Publieksprijs won op het Camerettenfestival van 2000. In 2001/2002 trok hij dan ook niet onverdienstelijk door het land met zijn allereerste voorstelling genaamd Oxymoron. Deze show speelde Weijers uiteindelijk maar liefst meer dan 350 maal. Dit deed hij zowel in plaatselijke theaters, maar ook op de grote vooraanstaande podia zoals het Oude Luxor, op Lowlands, tijdens de Uitmarkt en zelfs in Noorwegen en Dubai heeft hij de show gespeeld.

Inmiddels heeft Weijers een respectabele 20 shows op zijn naam staan, waarvan er maar liefst 9 maal een Oudejaarsconference betreffen. Daarnaast zijn alle shows van Weijers uitgezonden op televisie.

Dat Weijers ook een talentvol schrijver is, blijkt uit het boekje dat hij samen met Anderz uitbracht. In dit boekje beschrijft Weijers de wetenschappelijke kant van geluk. Inmiddels is het boek al aan zijn 8e druk toe, een feit waaruit het succes ervan wel blijkt.

Zoals veel cabaretiers schnabbelt ook Weijers hier en daar wel eens wat bij, want begin 2010 was hij te zien in de dramaserie Wolfseinde. In deze regionale dramaserie van Omroep Brabant had hij een bijrolletje als extravagante homo genaamd London. In deze rol was hij diverse afleveringen te zien in de huid van dit personage.